perjantai 23. marraskuuta 2012

Maailmassa kasvaa paljon hyviä ja kauniita asioita

Vaimoni näyttää päivä päivältä enemmän valmiilta räjähtämään. Kävimme äsken toivottavasti viimeistä kertaa neuvolassa ilman vauvaa. Seuraava aika on varattu 3.12. päivää ennen laskettua aikaa.  Kaino toivomuksemme on, että minut puolitoistaiseksi isäksi muuttava ihmislapsi löytäisi tien pian ulos. Kävimme lyhyen keskustelun lapsen luonteesta matkalla neuvolaan. Lapsen luonnehan muuttui vuorokauden vaihtuessa varsin radikaalisti. Viime yönä (22.-23.11.) lapsen horoskooppimerkki muuttui skorpionista jousimieheksi. Luonneanalyysin mukaan elämän syvällisyyden tutkiminen saa nyt jäädä. Tilalle astuu suuri optimisti, jolla ei ole epätoivolle elämässään mitään sijaa. Samassa tähtimerkissä positiivisuuttaan loistaa myös lapsen äiti. Tämä muutos vain yhdessä yössä, vautsi vau-au-au-auuh.
Olemme lyöneet vetoa lapsen syntymäpäivästä vaimoni kanssa. Panoksena on Casino-arpa. Minun veikkaukseni osuu ensi sunnuntaihin  25.11. ja vaimoni veikkasi päivää, jolloin lapsi on jo syntynyt. Kun tulokas joskus kysyy, että millaista hänen syntymänsä aikaan on ollut, olen valmistautunut vastaamaan.
Olen pannut merkille ennen syntymääsi, että sää on ollut harmaa ja syksyinen koko marraskuun. Syysloman aikana oli hetken talvista ja jopa jouluista. Tästä huolimatta pihamme nurmikko on pysynyt vihreänä ja kastelee kengät kun kävelen hakemaan aamun sanomalehteä. Isoveljesi on odottanut innoissaan syntymääsi. Tämän viikon sairastelusta huolimatta hänen silmissään on ollut paljon rakkautta. Nuorempi maatiaiskissa Ellen steriloitiin tiistaina ja kaikki meni hyvin. Lempiohjelmiamme televisiossa ovat olleet Vain elämää, veljesi nauraa vedet silmissä Justimukselle ja äitisi yksi suosikeista on Solsidan. Minä kuntoutan polveani ja haluaisin saada ainakin osan painosta pois, joka on kertynyt odotellessani pääsyä leikkaukseen. Ajattelen, että tuot mukanasi takaisin kaikki värit, jotka marraskuu on äitisi kohtuun piilottanut. Olet ollut koko ajan sydämellisesti tervetullut, synnyt minun ja äitisi rakkaudesta ja tuot mukanasi paljon hyvää. Tulet olemaan elävä muistutus, että maailmassa kasvaa paljon hyviä ja kauniita asioita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti