perjantai 14. syyskuuta 2012

Vaimolleni syyskuussa

En ole osannut kertoa, kuinka olet tehnyt elämästäni parempaa. Olet kasvattanut esimerkillisesti oman poikasi ensimmäiset viisi vuotta. Vauva-ajan yksin hoitamisessa voi loukata itseään. Arvostan, kuinka olet osannut kääntää hankalat ajat ja ajan jaksot parhain päin. Olet sanonut, että se aika on jälkensä jättänyt. Jäljet näkyvät siinä, että osaat nauttia onnesta mitä meillä on. Terveyttä, poikaa, kotia ja kodikasta ilmapiiriä arvostat maailmassa kaikista eniten. Rikkaudella tai materiaalilla ole mitään tekemistä onnesi kanssa. Loppuihin jälkiin minä laitan laastaria.

Pidän tavasta, jolla autat ihmisiä ja tarjoat apuasi. Olet auttanut mummuani, joka teki häneen lähtemättömän vaikutuksen. Olet auttanut minua monesti asioissa, jotka vaativat kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Niistä on ollut iso apu. Minun joskus hankala alistua autettavaksi ja olet huomannut sen.Teet paljon pieniä tekoja, joilla jaat hyvää mieltä läheisillesi pitkäksi aikaa.  

Vaadin kärsivällisyydeltäsi usein paljon. Kiitos, että näytät selvästi kun se loppuu.

Rakastuin sinuun nopeasti. Tuoksuit alusta asti omalta unelmieni kodilta. Kodilta, jossa on paljon naurua, iloa ja suoruutta. Unelmissanikaan en osannut kaivata mukanasi tuomaa hellyyttä. Pian tavattuamme poikasi kiipesi syliini, ei ehkä yhtä ketterästi kuin Batman, mutta vähintään samalla intensiteetillä ja kostyymilla. En osannut hänen kieltään, mutta sinä tulkkasit aina tarvittaessa ansiokkaasti. Se, kuinka rakastavasti katsot poikaasi ja minua, on tarttunut. Katseesi jatkaa matkaansa vielä pitkään meidän jälkeenkin.

Olet tehnyt kotimme kauniiksi, enkä osaa siitä juuri muuten kiittää kuin laskemalla purkkeja. En koskaan näe, että joku aivan  älyttömän ihana esine sopii johonkin. Sinä näet, laitat paikoilleen ja minä testaan sopiiko siitä kävelemään ohi. Se on meidän yhteistyötä. Sinussa arvostamani luonteen piirteet ovat paketoitu isoilla sinisillä silmillä, naisellisella vartalolla ja hoidetulla iholla, tyylikkäällä ja persoonallisella pukeutumisella, ihanan vaaleilla hyvältä tuoksivilla hiuksilla ja valkoisilla hampailla, jotka näkyvät valloittavasti hymyillessä.

Kosketuksesi ja suudelmasi pirisee edelleen samalla hyvällä ja uudella paremmalla tavalla kuin tavatessamme syyskuussa 2006 ja laivalla 6.9.2008 kun vaihdoimme kihlat, saati sitten väärään aikaan alttarilla 18. syyskuuta kaksi vuotta sitten.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniisti sanottu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joskus on hyvä miettiä ja asetella sanojaan rakkaimpiaan kohtaan. Vaimokin piti hyvänä :)

      Poista