tiistai 29. toukokuuta 2012

Hitto mun vauva on ruma!

Mitä jos ei pidäkään vauvasta? Jos se on ruma, ei ollenkaan mieleinen eikä kiinnosta yhtään? Kun se syntyy niin jos ei tunnukaan miltään ja Forrest Gumb liikuttaa vieläkin enemmän?

Oli mukava keskustella vaimoni kanssa tästäkin arasta aiheesta. Terve ihminen ei tunne näin. Teimme sopimuksen siitä, jos tunteettomuus ottaisi vallan ja huolestuttaisi itseä ja perhettä niin pitää tehdä tervehdyttäviä liikahduksia. Mielenterveyspalveluilla on syyttä leimaava maine. Piirin potilaan ja hullun leimaa on vältettävä viimeiseen asti. Itse en ole koskaan ymmärtänyt tätä asettelua. Pienenä poikana jalkapallossa sain tällejä, joita piti hoitaa. Polvessa rupi, joka maistui hyvältä jätti arven. Huonosti hoidettu tälli mieleen tekee kipeää, jos siltä haavalta repii rupea pois niin arpi sielussa on valmis. Miksei näitä haavoja saisi näyttää lääkärissä?

Eikä minun vauva voi vastenmielinen olla. Minä olen kaukaa viisas ja läheltä helvetin hyvännäköinen ja samaa voi sanoa myös lapsieni äidistä. Onni on vaimo, jonka kanssa kiellettyä keskustelun aihetta ei ole. Se on kuin pikkupoikana parantava puhallus kipeään polveen.  

TOP 5 kielletyt keskustelun aiheet kotona:

1. Heli Kajoa ei saa hehkuttaa.
2. Liian helposti avautuva koodikieli "Häskitilitys!"
3. Kemi 
4. Pierujen syväanalyysi
5. Eläimiin kohdistuvat kaksimielisyydet 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti