sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Onnellisia terveisiä mörön peräreiästä

Isäpoika kuukausi on loppuhuipennutettu! Se aateloitiin suurilla ahvenilla, tynnyrisaunalla, Riisitunturilla, autossa äänikirjoilla, vieressä nukkumisella, monopolilla, Kitkajärvellä, Niemitalon Juustolan mörön peräreiällä, savustuspöntöllä ja kiireettömyydellä. Tälläisista reissuista on pidettävä kiinni vaikka perheeseen tulee uusi jäsen. Teki todella hyvää meille pojille.

Poika on ollut hyvällä tuulella. On kiva huomata, että lapsi- aikuinen suhteessakin voimme kaivaa toisistamme esille parhaat puolemme. Näin meillä loppui isäpoika rintamalla kesäkuu. Se oli hyvä päätös sateiselle ja kylmälle kuukaudelle. 

Raskauteen kuuluu tällä hetkellä ehkä enemmän kylmiä arkisia talouslukuja kuin ihanaa odotusjuhlaa. Äitiyspakkauksen rahana ottaminen taitaa olla meidän tapauksessa viisasta. Meillä on vaimoni mukaan jo lähes kaikki sen sisältämät tavarat alle 30e:n hintaan. Kyselin kondomin perään ja sekin kuulemma löytyy kirpparilta edullisesti ja vähän käytettynä. Vaimoni siis hankkii nettikaupoista ja kirppareilta vauvatavaraa. Myös asuntoa muutetaan pikkuhiljaa vauvaa varten. Tavaran hankkiminen on enemmän vaimoni juhlaa ja minä olen yrittänyt laittaa varastoa ja asuntoa, että vauva sopii kotiin.  

Huomenna lähdemme pojan ja vaimoni kanssa kesälomareissulle. Tarvitaan huomioon ottamista ja pari kaunista sanaa. Parisuhde on muistuttanut viime päivinä enemmän kesäkuun sääkarttaa.  

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti